Каталог топів з фото та фасонами
Зараз планую оновити базові речі і шукаю топи різного фасону. Хотілося б знайти сторінку, де всі моделі зібрані разом і можна одразу переглянути весь асортимент. Мені важливо бачити фото кожної позиції, щоб оцінити довжину та посадку. Також цікавлять трикотажні варіанти, бо вони універсальні для щоденного носіння. Не дуже зручно переходити між різними категоріями, якщо шукаю конкретний тип одягу. Хочу мати можливість порівняти кілька моделей на одній сторінці. Якщо хтось уже переглядав зручний каталог із такими виробами, поділіться, де це можна зробити.
7 Views

Коли я шукала варіанти для гардероба, то переглядала каталог за посиланням https://25union.com.ua/katalog/topy/, де зібрані всі топи в межах однієї категорії. Було зручно, що на сторінці представлені моделі різного фасону та довжини. Там можна побачити трикотажні варіанти й одразу порівняти їх між собою. Кожен топ має фото, що дозволяє оцінити вигляд виробу ще до переходу в детальну картку. Я переглянула весь перелік без необхідності відкривати інші розділи. Такий формат допомагає швидко зорієнтуватися в асортименті. У результаті вибір стає більш послідовним і зрозумілим.