top of page

Information and Updates

Public·37 members

Коли базова річ раптом стає порятунком

Смішно, але я взагалі не планував нічого купувати, поки не опинився в ситуації, коли треба було терміново привести себе до ладу перед зустріччю, а в шафі все виглядало або застарілим, або якимось «не тим».

9 Views

У мене це взагалі перетворилося на цілий квест, бо я кілька років уникала будь-яких покупок онлайн після того, як одного разу мені прийшов такий «кардиган», що його навіть удома носити соромилася. Але цієї зими мені конче треба було щось легке, але тепле, щоб можна було швидко накинути і не паритися, чи пасує до штанів, чи до сукні. Я вчилася дивитись на склад тканини, на те, як річ сидить по лінії плечей, чи не виглядає мішкуватою. І коли я вже розібралася, на що звертати увагу, то почала спокійніше ставитися до пошуків. Ідея була взяти щось стримане — без блискіток, без дивних декоративних елементів, але з приємною фактурою. Врешті я натрапила на кілька моделей, які виглядали продуманими: і не надто тонкі, і не «важкі», та ще й з нормальними візерунками. Тому коли я нарешті зважилася замовити, то орієнтувалася на те, що вже спробувала раніше, а не купувала навмання. Якщо комусь треба, я користуюся ось цим: кардиган жіночий — просто залишаю тут, як посилання, яким сама керувалася у виборі.

bottom of page